top of page
logo bk.png

TIETOa tallista

 

MP Riding Center -tallin on rakentanut vuonna 2005 ja sen omistaa esteratsastaja Petri Korhonen. Tallitoiminnasta vastaa Petrin avopuoliso Aija Pullinen.

 

Tallialue sijoittuu hienojen puitteiden keskelle Rengon metsäiseen maisemaan ja se antaa puitteet harrastukselle, kuten myös upeille kisa-tapahtumille ja elämyksille. Alue on huoliteltu ja moderni. Alueella on tallin lisäksi myös mm. tekojärvi rantasaunoineen sekä hienot mahdollisuudet hevosharrastukseen, valmentautumiseen kuin myös monenlaisten kilpailutapahtumien isännöintiin. 

MP Riding Center kiinteistönä on varustettu nykyaikaisilla, kehittyneellä teknologialla  helpottamaan talliarjen rutiineja ja huolehtimaan hevosten hyvinvoinnista.  30 karsinan tallilla on automatisoitu lannanpoistojärjestelmä ja karsinoissa käytetään puu/purupellettikuivitusta. 

 

Heinät jaetaan neljästi ja väkirehut 2-3 kertaa päivässä. Hevoset tarhaavat asiakkaan toiveen mukaisesti joko puoli- tai kokopäiväisesti.  Asiakkaillamme on käytössä kaksi isoa satulahuonetta, joissa molemmissa omat wc:t ja pesukone. Loimille on tilava kuivatus- ja säilytyshuone. Tallilla on neljä pesukarsinaa, joissa kaikissa on omat solariumit.

Tallilla on myös siistit  sosiaalitilat suihkuineen,  sekä n 30 hengen kahvio, jonka varusteina mm. jääkaappi, pakastin, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja hella.  

Lämpöeristettyyn maneesiin (44x48m) on käynti suoraan tallin sisätiloista. Maneesissa on käytössä monipuolinen estekalusto ja juoksutuskuja. Ulkoa löytyy iso 45x95m ulkokenttä ja kilometrin mittainen laukkasuora.  Käytössä on myös 8 hevosen vesikävelytyskone. Hevosia voi kävelyttää vedessä tai ilman ylä- ja alamäkeen tai vaikka pelkästään juoksuttaa 20 m halkaisijalla olevassa koneessa. Vaikeankin hevosen lastaus käy tallillamme kätevästi säästä riippumatta valaistun katoksen suojassa. Hevosten hyvinvoinnista vastaa ammattitaitoiset työntekijät. 

MP Riding Center täyttää EU-säädökset.

Tallimme tiloissa on mahdollisuus järjestää erilaisia tilaisuuksia:

- Kilpailuja

- Valmennuksia

- Näyttelyitä

- Koulutuksia yms.

Oletko kiinnostunut vuokraamaan tilojamme?

Ota yhteyttä Aija Pullinen +358 400 606 934

"Kiva kisapaikka, hyvät pohjat ja mukavaa porukkaa"

"Hieno kisapaikka! Jo toista vuotta peräkkäin olemme päässeet nauttimaan upeista puitteista kauden ensimmäisissä vikellyskisoissa MP Riding Centerillä."

"Hieno paikka, olin tänään koirien match showssa."

bottom of page